MT PODCAST: Kristina Hendel, 2:27 maratonska debitantkinja

Od sada na našem Youtube kanalu Moje trčanje možete pronaći između brojnih drugih materijala o trčanju i MT podcast. U novoj formi od sada vam donosimo razne stvari iz svijeta trčanja i atletike. Nastojimo da tematiziramo sve korisno, zanimljivo i informativno u formi video podcasta.

1397
Banner
Banner
Banner

Piše: Nicolae Golea

Kristina Hendel je hrvatsko-njemačka atletičarka koja je nedavno šokirala cijelu trkačku javnost istrčavši gotovo posve iznenadno svoj prvi maraton sa odličnim debi-rezultatom 2:27:31

Taj rezultat je drugi svih vremena u Hrvatskoj, odmah iza rekorderke Lise Nemec koja je 2013. godine istrčala 2:25:44.

Kristina nam je u ovom razgovoru opisala kako je izgledalo u samo 13 tjedana pripreme po vlastitom planu i programu pripremiti maraton i na koncu istrčati jednu savršenu trku u Essenu na Westenergie Marathonu koji se održava još od 1963. godine.

Uz to, razgovarali smo detaljnije o trening planu koji se pokazao uspješnim, a nije ubitačan, kako se i za koliko novaca angažira zec/pacer, o menadžerima u Njemačkoj, budućim planovima za Europsko atletsko prvenstvo koje će se održati 2022. godine u Minhenu i još mnogo toga.

Zapratite Youtube kanal Moje trčanje i pronađite raznolik, kvalitetan sadržaj iz svijeta rekreativnog trčanja i atletike.

Vaši komentari

Banner