“UTRČI U PROLJEĆE”: Bašić, Muratspahić, Pindžo i Brčić nose nagradne majice

S 31. martom je okončan i naš izazov “Utrči u proljeće” na endomondo.com, a personaliziranom majicom (čiji je sponzor sportska oprema GBT) će biti nagrađeni Srđan Bašić, Mirza Muratspahić, Merima Pindžo i Selma Brčić.

2167

Moje trčanje – trcanje.net

Na ovaj tromjesečni izazov je bilo prijavljeno 42 trkača (uz 40 aktivnih) koji su ukupno istrčali 15.709 kilometara. Bili smo aktivniji/rastrčaniji nego pred novu godinu kad je učestvovalo 33 trkača (11.931 kilometara).

Pojedinačno su najbolji bili već spomenuti Srđan Bašić (976km), Mirza Muratspahić (794km), Merima Pindžo (577km) i Selma Brčić (470km).

Prema ranije utvrđenom pravilniku, u konkurenciji za nagradu nisu bili naši članovi (Ersan Bijedić 1055km, Ljilja Lukić 477km), dok se Admir Šabić (874km) na “Izazov” prijavio poslije roka (31. 1.) za učešće u nagradnoj igri.

Nadamo se da je “Izazov” svima predstavljao određeni oblik motivacije. Čestitke svim učesnicima i sretno u sljedećem “Izazovu” čija ćemo pravila objaviti uskoro.

Molimo dobitnike nagrade da nam se jave u facebook inbox sa sljedećim podacima: adresa stanovanja, broj telefona, veličina majice.

Kompletne rezultate možete vidjeti u prilogu ispod.

Vaši komentari

Banner