PEGASUS franšiza slavi 35. rođendan

Nike Air Zoom Pegasus 35 za muškarce i žene potraži u odabranim Sport Vision prodavnicama ili online...

1772

Moje trčanje – trcanje.net

Tokom 35 godina postojanja Nike Air Zoom Pegasus je prošao kroz značajne promjene po pitanju tehnologije – zahvaljujući svakodnevnim i mnogobrojnim testiranjima u kojima su učestvovali najbrži dugoprugaši svijeta.

Kada je došlo vrijeme za unaprjeđenje tehnologije i kreiranje Nike Air Zoom Pegasus 35, dizajneri su se okrenuli ka trkačima i njihovim reakcijama na ovaj model (uključujući najvećeg ljubitelja ove franšize – britanskog dugoprugaša Mo Farah). Bilo je odmah jasno da  se neke performanse modela ne dovode u pitanje, a da je za neke dijelove potrebno unaprjeđenje.

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 35

NIKE TEKSTIL ZA TRČANJE

Inovacije u vidu mekše Cashlon pjene, Zoom jedinice duž cijelog stopala, zakošena peta, dodatna savitljivost i lakše obuvanje su ono što trkaču omogućava bolji start i sigurniji korak na stazi.

Savršeno konstruisan međuđon sa Zoom jedinicama i Cushlon pjenom, pri svakom koraku na stazi ti pruža dodatnu podršku, i stvara osjećaj da letiš.

Najbolju potvrdu toga su nam dali atletičari i rekreativci Bosne i Hercegovine, koji su svoju motivaciju pretočili u Nike Air Zoom Pegasus 35. Jasmina Kavazović, Nermin Palić, Alisa Bečić, Srđan Samardžić i Osman Junuzović obaraju svoje rekorde. Njihovu priču pogledaj na instagram profilu: @sportvisionbih

Nike Air Zoom Pegasus 35 za muškarce i žene potraži u odabranim Sport Vision prodavnicama ili online.

Vaši komentari

Banner