AUDI B2B RUN (VIDEO): Više od 1.100 učesnika trčalo na utrci u Sarajevu

Sa startom na Vilsonovom šetalištu, u četvrtak je održano drugo izdanje najpopularnijeg poslovno-sportskog događanja AUDI B2B RUN, a za titulu najbrže kompanije borilo se više od 1.100 uposlenika iz preko 130 kompanija.

1860
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Stvaranje radne okoline koja uposlenim omogućava ravnotežu između privatnog i poslovnog života preduslov je za profesionalni uspjeh, što svakodnevno prepoznaje sve veći broj poslodavaca.

Stoga nimalo ne iznenađuje da se u aktivnosti kao što je AUDI B2B RUN svakodnevno uključuje sve više kompanija iz cijele BiH.

Prvo mjesto u kategoriji velikih kompanija pripalo je ekipi Alma Ras, u kategoriji srednjih ekipi kompanije Zira, dok je među malim kompanijama slavila agencija Zona.

Najbrža trkačica i ove godine bila je Amela Trožić iz Visokog sudskog i tužilačkog vijeća, dok je titulu najbržeg trkača ponio Emir Hastor iz kompanije Decom.

Priznanje za najfit kompaniju, odnosno kompaniju sa najvećim brojem učesnika, pripalo je Centralnoj banci Bosne i Hercegovine.

Ruta trke duga 4,5 km ove godine prolazila je kroz stadion Grbavica, te su učesnici imali priliku po prvi put trčati na novoj plavoj stazi stadiona.

– Veoma smo sretni da smo ove godine, kad slavimo drugi rođendan trke, imali priliku da na startu vidimo duplo više učesnika nego prošle godine. Posebno raduje činjenica da su nam se osim trkača iz Sarajeva pridružili i trkači iz drugih bh. gradova. Nadamo se da ćemo sljedeće godine imati još više učesnika, izjavila je Lejla Softić, ispred agencije 404 kao suorganizatora utrke.

Kompanija Porsche BiH sa svojim brandom Audi naslovni je sponzor utrke, dok se za sjajnu atmosferu na Class Plus Aftre Run Party pobrinula kompanija Holdina i Energopetrol. Zvanična voda događaja je voda Oaza.

Vaši komentari

Banner
Podijeli objavu
Prethodni članakKoristi od treninga snage
Sljedeći članakSKAKAVAC TRAIL: Poljaci i Bosanke obilježili 2. izdanje
Moje trčanje trcanje.net je prvi bh. specijalizirani web portal o trčanju. Cilj nam je popularizacija i promoviranje trčanja prije svega u Bosni i Hercegovini. Osobit naglasak stavljamo na promociju prirodnih ljepota i kulturno-povijesne baštine naše zemlje.