ADIDAS PULSEBOOST HD: Nova Boost inovacija za urbane trkače

adidas vam, ovo ljeto, sa ponosom predstavlja još jednu inovaciju u Boost tehnologiji. Ovaj put adidas je kreirao Boost HD u cilju još veće stabilnosti uz istovremeno nevjerovatan povrat energije i komfor.

1787

Moje trčanje – trcanje.net

Uz nove adidas Pulseboost HD patike za trčanje trkači će biti spremni za neočekivane uslove i zahtjeve prilikom trčanja.

Nagli zastoji, juriši ili pak brze promjene smjera na prometnim gradskim ulicama neće predstavljati nikakav problem uz adidas Pulseboost HD patike.

Stephan Schneider, menadžer za proizvode, adidas Running, rekao je: “Trčanje u gradu je drugačije nego trčanje bilo gdje drugo. Saobraćaj, svijetla i gužva čine jedinstveno iskustvo – veliki izazov koji dolazi sa velikom nagradom.  Željeli smo stvoriti nešto što je kreirano uz pomoć urbanih trkača, od njihove energije i njihove inspiracije.

Da bismo kreirali Pulseboost HD patike, razložili smo elemente trčanja po gradu, odnosno položaj samog stopala. Tako je, na primjer, zapaženo da se trkači više oslanjaju na prednji nego na središnji dio stopala. Nakon toga, koristili smo računski dizajn i informacije od ključnih urbanih trkača da bismo kreirali patiku za trčanje koja nije proizvod adidasa nego je stvorena kao rezultat urbane kulture.

Nove adidas Pulseboost HD patike za trčanje predstavljaju kombinaciju Boost HD tehnologije koja je dizajnirana da pruži još veću stabilnost, Continental ™ Adaptive Traxion gumenog podnožja kojim se postiže maksimalno prianjanje za brzo mijenjanje smjera na bilo kojoj površini i Adapt Knit fleksibilnog gornjišta koji se rasteže tamo gdje je potrebno prilikom trčanja.

Provjerite zašto je od sada adidas Pulseboost HD novi izraz za najbolje i potražite modele u Sport Vision radnjama u Sarajevu (SCC) i Banjaluci (Delta Planet) kao i online shopu.

Vaši komentari

Banner