LJETNI IZAZOV: Tri dobitnika; prijavite se na našu 14. online trku

Jučer je okončan četveromjesečni “GBT Ljetni regionalni trkački izazov” na endomondo.com, a pod vodstvom Moje trčanje – trcanje.net.

1601
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Ovo je bio 4. regionalni, a ukupno 13. Izazov preko kojeg ste mogli dobiti i skromne, ali i lijepe nagrade za svoj trud i trkački trening.

U konkurenciju za nagradu su mogli ući oni trkači/trkačice koji ispune limit od 150km mjesečno (odnosno u ovom slučaju minimalno 600km).

Personaliziranom majicom (čiji je sponzor sportska oprema GBT) će tako biti nagrađeni Stefan Jenko (1333km) i Ljubiša Lukić (1283km) u muškoj te Dijana Manđeralo (774km) u ženskoj konkurenciji. MT članovi nisu u konkurenciji za majicu, dok druga žena nije ispunila limit od minimalno 150km mjesečno.

Molimo dobitnike nagrade da nam se jave u Facebook inbox ili e-mail (mojetrcanje@gmail.com) sa sljedećim podacima: adresa stanovanja, broj telefona, veličina majice.

Čestitamo dobitnicima, a ostalima želimo više sreće u sljedećem izazovu pod nazivom: “GBT Novogodišnji regionalni trkački izazov” na koji se možete prijaviti OVDJE. Trajat će također četiri mjeseca, odnosno od početka ovog mjeseca, do kraja godine.

Pozivamo sve da učestvuju bez obzira na jurnjavu za nagradom jer poređenje kilometraže sa ostalim trkačima može biti oblik motivacije za vaš trening. Prvenstveni cilj pokretanja ovog Izazova od početka i jeste da predstavlja dodatni motiv. Kompletne rezultate prethodnog izazova možete vidjeti u prilogu ispod. Na ovaj dvomjesečni izazov je bilo prijavljeno 37 trkača (33 aktivna) koji su zajedno istrčali 20.864 kilometra.

Vaši komentari

Banner