KOVILJKA DREAM TEAM: Sporim, ali sigurnim korakom, dolazimo do cilja

Koviljka Dream Team je sastav iz Zagreba koji čine Anamarija Pejić (30), Ivana Ptiček (39), Danijela Uroić (42), Nađa Mehić (50) i Marko Maretić (34).

1866
Nađa Mehić, Ivana Priček, Danijela Uroić
Banner
Banner
Banner

Ističu da je tim nastao iz želje da se ekipno dodatno motiviraju, podržavaju i stvaraju pozitivnu energiju.

– Za nas je sve krenulo od prošlogodišnje želje da sudjelujemo na utrci Wings for Life i tako smo počele. To nam je bio cilj. Počele smo trčkarati, a onda smo uvrstile i razna natjecanja (trke Kišni čovjek, Unicef, Pink Run, Advent). Ta snaga i pozitiva koja se osjećala su jednostavno bili neprocjenjivi, priča kapiten ekipe Nađa Mehić.

Upoznaj se sa propozicijama MT lige, prijavu pošalji preko ovog obrasca, i saznaj ko su svi učesnici takmičenja.

Izostanak trka je uticao da se uključe u MT ligu.

– Ime tima je došlo od jedne zgodne male kornjače koju je neko nazvao Koviljka, a to je upravo naš opis – malim sporim, ali sigurnim korakom, dolazimo do cilja, pojašnjava Nađa kojoj ni u vrijeme pandemije ipak ne fali motivacije.

– Kad u nečemu što radiš osjetiš zadovoljstvo i sreću, zar to nije dovoljna motivacija? Tako i u ovom vremenu pandemije nađeš načina da se time i dalje baviš. Kad nije bilo moguće ići napolje, onda sam trčkarala oko zgrade. Kasnije sam trčala u jutarnjim satima kad nije bilo ljudi.

Anamarija Pejić je odlučila svojim kolegicama biti potpora i motivatorica te je na taj način ušla i u MT ligu.

– Iako dosad nisam sudjelovala ni na jednoj utrci, smatram da je ovaj izazov motivacija za mene da se aktivnije bavim trčanjem.

Anamarija Pejić

Danijela Uroić kaže da je MT liga već donijela impuls više za trkačku motivaciju.

– Ovakav tip natjecanja, koji je zapravo nastao zbog korone i nemogućnosti održavanja utrka, dobar je motivator da se pokreneš i da se održi duh natjecanja. Zahvaljujem na toj mogućnosti.

Marko Maretić nije odustao od svog treninga tokom pandemije.

– Uglavnom trčim u svom naselju u jutarnjim ili večernjim satima kad je najmanje ljudi na ulici. Ništa mi se bitno nije promijenilo u treningu, jedino što fali onaj osjećaj koji te tjera da se moraš pripremiti za neku utrku.

Ivana Ptiček želi kroz MT ligu osjetiti takmičarski dio u trčanju.

– Moja prijava u MT ligu zapravo je došla iz želje za nekakvim natjecanjem. Nažalost mnoge utrke su otkazane, a meni je nedostajao taj natjecateljski duh. Kaže se da se uvijek može bolje. Pa da pokušam više i brže.

Vaši komentari

Banner