UGLJEVIK MINERS: “Rudarima” takmičarski ciljevi u drugom planu

Ekipa Ugljevik miners dolazi iz Ugljevika, a predvodi je najuspješniji bh. ultraš, Mladen Stevanović.

2171
Banner

Pored Mladena, u timu su Velibor Aleksić, Mladen Dragonjić, Stefan Đukić i Željko Pavlović.

Stefan Đukić je 1991. godište, radi u prodavnici elektro i vodo materijala, a uz to je i savezni fudbalski sudija.

Upoznaj se sa propozicijama MT lige, prijavu pošalji preko ovog obrasca, i saznaj ko su svi učesnici takmičenja.

Velibor Aleksić je 1975. godište, po zanimanju dipl. ekonomista, zaposlen u „Elektro-Bijeljini“.

Velibor Aleksić

Željko Pavlović je 1987. godište, vozi kamion u Americi, a u slobodno vrijeme trči i vozi bicikl. Omiljene su mu trail trke i maratoni.

Mladen Dragonjić je rekreativac koji trči od prije pet godina i ističe da je za ligu čuo od prijatelja, a ideja mu se odmah svidjela, tako da nisu morali mnogo da ga nagovaraju da postane član ovog tima.

– Takmičarski ciljevi su nam u drugom planu, prvenstveno nam je bitno da nađemo dodatni motiv da više i jače treniramo i naravno, da se družimo, kaže Dragonjić.

Još jedan Mladen, Stevanović, dobro pooznato ime u svijetu trčanja je kapiten „Ugljevik minersa“.  1987. je godište, po zanimanju profesor fizičkog vaspitanja i sporta, zaposlen u dječijem vrtiću u Ugljeviku.

Mladen Stevanović

– Naziv smo uzeli iz njemačkog jezika “miner” što u prevodu znači rudar, a kao što znate, Ugljevik je poznato rudarsko mjesto, kažu „minersi“.

Osim po rudniku i termoelektrani, Ugljevik je zahvaljujući kapitenu ove ekipe poznat i po trčanju i jednoj od najjačih uličnih trka na 10 km u BiH. Mladen je bio inicijator i okupljanja ovog tima.

Željko Pavlović

Kada on predloži nešto vezano za sport, to mora da bude odlično. Liga mi se čini kao dobra ideja i mogla bi da zbliži trkače iz raznih mjesta u BiH, a možda i šire. A dodatnu draž daje i dio koji se odnosi na bodovanje i same rezultate, kaže Stefan Đukić, koga je ostatak ekipe proglasio za nezvaničnog PR-a.

Stefan Đukić

– Naši ciljevi u MT ligi su prvenstveno da ostanemo u formi, a zatim i da se fer i sportski nadmećemo sa kolegama iz drugih timova. Rezultati će doći usputno, dodaje Đukić.

Vaši komentari

Banner