MT VIRTUELNA EKIPNA LIGA: Žestoka & brzi povukli kola sa 39 ekipa

Dan po zaključenju roka za prijavu rezultata unutar MT virtuelne ekipne lige donosimo vam kompletan tabelarni pregled onoga šta su trkači u okviru ovog takmičenja napravili.

1979

Moje trčanje virtuelna ekipna liga je napravljena isključivo kao oblik podrške i dodatne motivacije trkačima u vrijeme pandemije, kad smo ostali bez trka koje su obično naš fokus u periodu priprema.

Dodatna motivacija i odmjeravanje snaga sa ostalima je jedino što nudimo, a vaše

Ukoliko tabele otvarate na mobitelu, rotirajte ga horizontalno za bolji pregled.

rezultate smo nastojali maksimalno ispoštovati i predstaviti najregularnije i najpreglednije moguće. Za sve eventualne greške budite slobodni kontaktirati nas putem društvenih mreža ili na naš e-mail (mojetrcanje@gmail.com). LINK NA TABELE.

Još dva mjeseca

Dojma smo da su trkači bili jako korektni, poštovali fair play i pravila MT lige. Ekipnom virtuelnom takmičenju se odazvalo preko 150 trkača iz 39 ekipa. Prilikom prijave rezultata je ponekad bilo komplikacija koje smo zajedno rješavali, ali ovo je bilo prvo kolo i očekujemo da će svima biti sve jasnije za ubuduće. Odlučili smo da će Liga trajati još dva mjeseca (jun i juli), u nadi da ćemo se u međuvremenu potpuno vratiti trkama koje regionalni organizatori već pomalo najavljuju. Iskoristite ovo takmičenje za pripremu pred skorašnji povratak na staze kojima svi želimo trčati! Za uključenje u MT ligu pročitajte PROPOZICIJE.

Najbolji

Žestoka & brzi su skupili maksimalnih 30 bodova i najbolja su ekipa MT lige nakon 1. kola. Za potvrdu će međutim trebati dobro trčati i u sljedeća dva mjeseca. Odmah uz njih su ekipe Ne stišćemo pauze (24) te MT respiratori (18). Žestoka & brzi je ujedno i najbolja mješovita ekipa.

Individualno su najbolji Ante Živković (Ne stišćemo pauze) koji je istrčao najbržih 5km (16:23), a njegova kolegica iz ekipe Lucija Kopić (19:09), zatim na 10km Ante Pokrajčić – Slepi (Jacići Roli) sa 36:14 i Alma Hrnjić (CR 387 1) sa 39:36, te na polumaratonu opet Ante Pokrajčić – Slepi (Jacići Roli) sa 1:18:34 i Lucija Kopić (Ne stišćemo pauze) sa 1:28:27. Kako stojite u odnosu na kolege, saznajte iz TABELE.

U toku je 2. kolo takmičenja (mjesec juni) gdje opet trčimo sve tri discipline (5k, 10k, 21.1k). Pratite našu rubriku za MT ligu, kao i Facebook grupu MT lige. Trčite odgovorno i poštujući fair play. Sretno svima!

Vaši komentari

Banner