MT PODCAST: Mladen Stevanović, vlasnik bh. rekorda na 6 sati i 100km

Od sada na našem Youtube kanalu Moje trčanje možete pronaći između brojnih drugih materijala o trčanju i MT podcast. U novoj formi od sada vam donosimo razne stvari iz svijeta trčanja i atletike. Nastojimo da tematiziramo sve korisno, zanimljivo i informativno u formi video podcasta.

1472
Banner

Piše: Nicolae Golea

Peta epizoda podcasta Moje trčanje donosi razgovor o raznim temama sa jednim od najiskusnijih naših trkača, Mladenom Stevanovićem iz Ugljevika.

Mladen je i triatlonac i ultramaratonac, a prvu trku ikada je istrčao 2012. godine i to Beogradski maraton. Otada pa do danas je samo rastao i jedan je od najprogresivnijih naših dugoprugaša, a pogotovo ultramaratonaca. Vlasnik je dva nacionalna ultraška rekorda i to na 100 kilometara 7:22:11 iz 2018. godine i na 6 sati 82.200m, također 2018.

Pogledajte naš podcast i saznajte više o Mladenu i njegovim metodama treninga koje sadržavaju i tabatu i što je to, te kako i kombinacijom sa triatlon treninzima postiže dobre trkačke rezultate i ostvaruje osobne, kako kaže realne, ciljeve. Također tu je i zgoda sa Skopje maratona na kojem je startao “navrat-nanos” i opet oborio osobni rekord (2:34:43) uz 2. mjesto sveukupno. To je ujedno i drugi najbolji rezultat aktualne sezone u BiH.

No, da Vam ne bismo otkrivali previše, jednostavno uključite 5. epizodu na našem Youtube kanalu Moje trčanje ili podcast pronađite i na jednoj od poznatih podcast platformi poput regionalnog servisa Podcast RS te globalnih Spotify i Google podcasts.

Ne zaboravite se besplatno pretplatiti, ostaviti like i komentar jer time direktno potpomažete naš rad i gurate nas naprijed.

Vaši komentari

Banner