7. TUZLANSKI MARATON: U konkurenciji za dvije kotizacije 53 trkača za trku 29. oktobra

U nagradnoj igri RSD Maratonac Tuzla i Moje trčanje za dvije startnine za učešće na 7. izdanju Tuzlanskog maratona na programu 29. oktobra 2023. (od 9 sati), uslov za ulazak u konkurenciju je ispunilo 53 učesnika.

623
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Imali smo 53 komentara objave koji su ušli u konkurenciju za nagradnu igru.

Za učešće u nagradnoj igri trebalo je “lajkati” Facebook stranice Moje trčanje i Tuzlanski maraton, u komentaru na Moje trčanje Facebooku označiti dvoje kolega – trkača, a zatim objavu podijeliti JAVNO (PUBLIC) na svom Facebook profilu.

S obzirom da na ovaj prvobitni uslov trkači nisu mogli odgovoriti jer su imali problem sa dijeljenjem posta na Facebooku, u konkurenciju smo uzeli sve one koji su ispunili ostale uslove nagradne igre.

Nagradna igra je trajala zaključno sa jučer, a sretni dobitnici startnina su: Samir Fetić i Haris Mustafić.

Osvajače startnina molimo da nam poslije prijave na OVOM LINK-u jave u Facebook inbox Moje trčanje ili na e-mail: mojetrcanje@gmail.com kako bi mogli obavijestiti organizatora.
Detalje o 7. izdanju Tuzlanskog maratona, koji će se održati 29. oktobra sa startom u 9 sati, možete saznati iz teksta: LINK1.

Vaši komentari

Banner
Podijeli objavu
Prethodni članakAMRA TURALIĆ: Pustolovine sa prvog polumaratona
Sljedeći članak50% maraton, 100% Omiš
Moje trčanje - trcanje.net je prvi bh. specijalizirani web portal o trčanju. Cilj nam je popularizacija i promoviranje trčanja, prije svega u Bosni i Hercegovini. Osobit naglasak stavljamo na promociju prirodnih ljepota i kulturno-povijesne baštine naše zemlje.